Kajaktur i Malingarna

Vi erbjuder i samarbete med Kajaktiv en guidad tur med grundkurs i kajakpaddling i sjön Malingarna söder om Björbo. Sjön ingår i ett naturreservat som är vackert inramat av tallskog. Här har man möjlighet att möta bäver, storlom, tornfalk och med lite tur få skymten av en utter.

Turen startar 13.00 på Kajaktiv där du får hjälp att prova ut en kajak som passar dig efter en genomgång inför dagen. När vi är klara och kajakerna är lastade så åker vi ca. 25 km till Malingarna för en introduktion i kajakpaddling. När alla är redo så glider vi i lugn takt ut på sjön och kryssar fram över sjön, njuter och utforskar sjön.
I Malingarna ska man inte ha bråttom och vi tar en paus på en fin plats för en god middag och kanske ett svalkande bad. Turen beräknas sluta ca: 20.00 vid Malingarnas strand. Då ska du känna att du har fått grundläggande kunskap i kajakpaddling och förhoppningsvis har du fått en härlig naturupplevelse tillsammans med Next Step Nature och resten av deltagarna. Turen till Malingarna vänder sig till dig som vill testa på kajakpaddling eller bara vill paddla i lugn takt, lära dig grunderna i kajakpaddling och uppleva naturen.

I priset ingår:
– Guide
– Kajak
– Paddel
– Kapell
– Middag och transport av kajakerna till Malingarna.

Pris: SEK 1390:- (1190:- med egen kajak) Datum 2024: 6/7, 4/8

5 svar på ”Kajaktur i Malingarna”

  • Hej Stina!
   Vad roligt att ni vill följa med. Jag återkommer via mail med information när jag har bättre möjligheter. Ha en trevlig kväll!
   MVH
   Jens Sarlin

   Svara
  • Hej Anna-Lena!
   Jag skickar ett mail till dig, det är enklare än att använda hemsidans meddelandefunktion.
   Det finns plats kvar den 7/8.
   Håll utkik i inkorgen.
   Mvh
   Jens Sarlin

   Svara

Lämna en kommentar