Kajak/MTB

Detta är en heldagsaktivitet med två olika färdsätt. Vi vänder oss till dig som har egen mountainbike och klarar att cykla på stigar (det går ju att gå på svåra partier). Tanken är inte att hålla så högt tempo, utan snarare att umgås och uppleva naturen från cykeln och kajaken. Inte pressa tider, utan tid för att pressa kaffet skulle man kunna uttrycka det. Cykelturen är ca: 25 km, mestadels på stigar i vacker och omväxlande natur. Efter cyklingen äter vi lunch på innan vi byter aktivitet och kliver i kajakerna. Paddlingen är ca: 15 km och vi kommer att stanna för bensträckare och fika på en av Flosjöns fina stränder.

Pris inkl. lunch, fika och kajak: 1.390:-/person. Bokning/ frågor: jens@nextstepnature.se Nästa tillfälle 31/7. Kan bokas av slutna grupper minst 5 pers.

2 tankar på “Kajak/MTB”

    • Hej Anna-Sofia!
      Helt makalöst sent svar på denna fråga ser jag nu. Ber så mycket om ursäkt för det, den har gömt sig för mig. Jag har inte genomfört några mtb-turer i sommar då jag har opererat magen och haft svårt att cykla själv. Men jag tänker helt klart köra denna kombinationstur nästa sommar. Den är superkul och blir omväxlande tack vare bytet mellan cykel och kajak. Håll koll på FB och hemsida inför nästa säsong så dyker det säkert upp som event. Ha det gott! /Jens Sarlin

      Svara

Lämna en kommentar